header

Aankoopbegeleiding van uw woning in Rotterdam

 

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Het is niet altijd makkelijk een woning te vinden die aan al uw eisen en wensen voldoet. Wij kunnen u helpen uw droom te realiseren, door op zoek te gaan naar dé woning en het aankoopproces te ondersteunen.

Wij helpen u van droom tot overdracht in tien stappen:
1. Het in kaart brengen van uw woonwensen
In een persoonlijk en uitgebreid intakegesprek bij u thuis of op elke andere gewenste locatie leggen wij al uw wensen, behoeftes en eisen vast.
2. Het bepalen van de financiële uitgangspunten
Voor een goede en verantwoorde invulling van uw woonwens brengen wij uw huidige en toekomstige inkomenssituatie, vermogenspositie en fiscaliteit in kaart.
3. Formulering zoekprofiel
Naar aanleiding van de verzamelde gegevens wordt een persoonlijk en uniek zoekprofiel geformuleerd.
4. Selecteren van objecten en woonomgeving
Uit het totale regionale aanbod van woningen selecteert Conform Makelaars woningen die beantwoorden aan het zoekprofiel.
5. Presentatie en bezichtiging van de geselecteerde objecten
Op een u passend tijdstip worden de geselecteerde woningen aan u gepresenteerd, waarna u samen met Conform Makelaars de verschillende woningen gaat bezoeken.
6. Rechercheren van juridische relevantia
Conform Makelaars doet in een vroeg stadium al onderzoek naar het eigendomsbewijs, het bestemmingsplan en overige juridische zaken; de conclusies van het onderzoek worden voor u op een rijtje gezet.
7. Taxatie en bouwkundige inspectie
Conform Makelaars kan u in contact brengen met een beëdigd taxateur voor het bepalen van de marktwaarde en met externe specialisten voor het opmaken van een bouwkundig rapport
8. Prijsonderhandeling met de verkopende partij
Conform Makelaars doet voor u de prijsonderhandeling volgens een van tevoren afgesproken strategie. Alle afspraken worden vastgelegd.
9. De laatste inspectie
Vlak voor de eigendomsoverdracht inspecteert Conform Makelaars samen met u de woning (en alles wat daarbij hoort).
10. Eigendomsoverdracht
Het ondertekenen van de leveringsakte bij de notaris is het moment waarop de nieuwe woning daadwerkelijk uw eigendom wordt.

Heeft u genoeg van eindeloos surfen op woonsites en tegenvallende bezichtigingen? Maak nú een vrijblijvende afspraak met Conform Makelaars. Wij vertellen u graag hoe wij voor u een zorgeloze en succesvolle aankoop van uw droomwoning kunnen verzorgen.